Tedarikcilerden

Bürotime’dan Beluga bekleme alanı ünitesi

Pinterest LinkedIn Tumblr

Estetik çizgisel hatları, yenilikçi ve strüktürel formu sayesinde modern bir bekleme ünitesi olarak tasarlanan Beluga, farklı kullanım alanları ve renk alternatifleri ile konforlu bir oturma deneyimi sunar.

Yenilikçi tarzıyla bulunduğu ortamı estetik olarak üst düzeye taşıyan modern bekleme alanı ünitesi Beluga, çok sayıda kayıtın bir araya gelmesi sonucu oluşan akıcı yapısı ve zeminde oluşturduğu kavisli yay formu sayesinde doğru oturma açısı oluşturarak, konforlu bir oturum deneyimi sunar. Beluga, heykelimsi formu ile sıradan bir ortak alan mobilyasından daha çok, tasarım objesi kimliği sayesinde bulunduğu ortamda ferah ve özgün bir atmosfer yaratır. Beş farklı renk seçeneği ve çoklu kullanım olanağı ile ofis, otel, hastane gibi kurumların bekleme alanlarından; müze, sanat galerisi, tiyatro, konser salonu ve fuaye alanlarına kadar pek çok mekana şıklık katar.

Şık ve ergonomik tasarımlarıyla farklı bir atmosfer oluşturan bekleme grubu mobilyaları, Bürotime’da. Daha fazlası için web sitesini ziyaret edin!

Comments are closed.