Tedarikçilerden Haberler

LINAK, Estetiği ve Fonksiyonelliği Bir Araya Getirin…

Tasarımlarınıza küçük dokunuşlarla fark yaratmak ister misiniz?
Pinterest LinkedIn Tumblr

O zaman LINAK’la, hareketli mobilyalar hakkındaki geleneksel düşüncelere şaşırtıcı ve ilham verici tasarımlarla meydan okuyun.

LINAK birçok sektörde tasarımların hareketlenmesi sağlayan aktüatör ve kolonları üreterek, insan yaşamını kolaylaştırmaya odaklanmış Danimarka merkezli dünya lideri bir firmadır.

Odak alanlarından sadece biri olan DESKLINE® alanı, yüksekliği ayarlanabilir ofis masaları, çalışma istasyonları, mutfak tezgahları gibi birçok uygulamada kullanılan, aynı zamanda ergonomik olarak insanlara da fayda sağlayan hareket sistemlerini üretmektedir.

Estetiği ve fonksiyonelliği bir araya getirin

Günümüz ofis ortamları, hem genel hem de bireysel ihtiyaçları destekleyen esnek ve ergonomik çözümler gerektirmektedir. Ofisler daha akıllı ve daha dijital hale gelirken, ofiste hareket olmadığı sürece çalışan verimliliği ve mutluluğu istenen seviyeye ulaşamamaktadır. Ofis tasarımında yapılabilecek ufak dokunuşlarla hem iş veren hem çalışan için memnuniyet verici sonuçlara ulaşılabilir. Bunun anahtar noktalarından birisi de klasik ofis masaları yerine verimliliği, yaratıcılığı artıran ve uzun süreli oturma kaynaklı ağrıların önüne geçen yükseklik ayarlı masalara yer verilmesidir. Yükseklik ayarlı masaların modern ofis ortamına nasıl değer kattığı, neden cazip bir yatırım oldukları ve işverenler için yatırım getirisi yarattığı ve gün boyunca fiziksel olarak aktif kalmamızın neden bu kadar önemli olduğu hakkında detaylı bilgiye web sitemizde yer alan “MOVE” broşürü üzerinden ulaşabilirsiniz.

Çözüm ortağı olduğumuz Nurus, Koleksiyon, Tuna Ofis ve Ersa gibi mobilya firmalarının ürün portföylerinde yer alan yükseklik ayarlı masaları da inceleyerek tasarımlarında nasıl fark yarattıklarını görebilirsiniz.  Hareketli mobilya çözümleriyle ilgili detaylı bilgi için bize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

Comments are closed.