Tedarikcilerden

Sunbrella, İç ve Dış Mekanlar İçin Kumaşlardan Oluşan Yeni Koleksiyonunu Kullanıcıların Beğenisine Sundu

Pinterest LinkedIn Tumblr

50 yılı aşkın bir süredir performans ve tasarımı, iç ve dış mekan kullanımına uygun kumaşlarında birleştiren Sunbrella, iki yeni koleksiyonunu kullanıcılarının beğenisine sundu.

Odyssey ve Bahia koleksiyonları; canlı renkler veya pastel gölgeler, şık geometrik veya sade desenler, bohem etkiler veya klasik bir ruh yansıtan kumaşlarla sayısınız seçenek sunuyor.
Otantiklikle sadelik arasından yer alan Sunbrella kumaş tasarımları altı değişik mod çevresinde yaratıldı. Her bir mod bir mekanda, atmosferde ve özel bir okazyonda geçen hayatın bir anını yansıtıyor.
Öze dönüş veya sonsuzluğa bir yolculuk, Sunbrella’nın yeni koleksiyonlarında zamansız olanı, arzu edileni veya bir tatil anısını yakalayabilirsiniz.
Performans gücünü eşsiz üretim tekniğinden alan Sunbrella, leke tutmayan, kolay temizlenebilen, çamaşır suyuyla temizlendiğinde bile renk değiştirmeyen, güneş altında solmayan, UV koruması sağlayan, küfe karşı dirençli kumaşlarını, koleksiyonlarına farklılık kazandıran tasarımlarla birleştirerek hem iç mekan hem de dış mekanlarda farklı uygulama alanları için onlarca seçenek sunuyor. Mobilyalarınızda şahane bir döşemelik, pencerelerinizde şık bir perde, gölgelendirmelerinizde tamamlayıcı bir tasarım sağlayan Sunbrella’nın yeni koleksiyonlarını görmeden tercihinizi yapmayın.
Daha fazla bilgiyi www.sunbrella.com sitesinden veya Türkiye distribütörü ICA firmasından www.ica.com.tr edinebilirsiniz.

Comments are closed.