Archive

Görsel

Browsing

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, SMD üyeleri ve özel davetlilerin katılımı ile gerçekleşen gecede, yeni üyelere de plaketleri verildi.

Şişecam’ın Altın Sponsor, Dalsan’ın Gümüş Sponsor, IQ Aluminyum’un  ve Bürotime’ın Bronz Sponsor, Kalebodur’un destekçi olarak yer aldığı gece canlı müzik devam etti.

 

İletişim ve organizasyonunu gerçekleştirdiğimiz “Kilsan Mimari Ofis Buluşmaları” etkinliği kapsamında uluslararası mimarlık ve proje firması Dome+Partners ile Kilsan bir araya geldi.

Kilsan, tuğlanın tarihsel gelişimi ve günümüzde geldiği yer hakkında bilgiler verdi. Doğa ile barışık bir yapı malzemesi olmasının yanı sıra isi ve ses yalıtımı konularındaki avantajlarını vurguladı.

 

ARCHIMIM olarak İçmo İstanbul ile birlikte düzenlediğimiz “ARCHINTERIOR Design Project Meeting & Gala” organizasyonumuzu Fransız Sarayı’nda gerçekleştirdik.

Organizasyonumuzda İçmo üyelerinin tasarım aşamasında projelerinden oluşan sergi büyük ilgi gördü.

Atia Ahşap, Nivona, Papatya ve Tda sponsorluğunda, Duratiles, Ersa, Hettich, Karmet, Dragos, Nolte, Qubi, Pergoperde, Permisan, Smeg, Schneiderelectric, The Artpen, Trelucelight, Uvalighting katılımları ile gerçekleşen organizasyon, Serra Erkoç canlı performansı ile devam etti…