Kariyer röportajları

Başak Arslan, Yatırımcıların Kariyer Tavsiyelerini Sizlerle Paylaşıyor…

Pinterest LinkedIn Tumblr

Eğitim hayatına,  “The International Riyad Wise Owl  School’da” başlayan Başak Arslan, lise eğitimini Türkiye’de Coşkun Kolejinde tamamladıktan sonra, “Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi” Mimarlık bölümünden 2005 yılında mezun oldu. Mezun olduktan sonra Enka İnşaat AŞ İstanbul merkez ofisinde kariyer hayatına  başladı. Önce Moskova ‘da yer alan “MKH projesi,” akabinde ENKA-BECHTELortaklığı ile inşa edilen “Uluslararası Umman Muscat Havalimanı Projesinde” İstanbul dizayn ofis kadrosunda çalıştı.

Havalimanı projesi bitiminde, Avrupa’da yılın yatırım projesi olarak seçilen ve Moskova’da yer alan “ENKA TC Gayrimenkul Şirketinin” gerçekleştirdiği “Kuntsevo Plaza Projesi” için kısa bir süre Moskova’da çalıştı.

2015 yılında Türkiye’ye dönüş yaptıktan sonra inşaatı “TAV-SERA Adi Ortaklığı” tarafından yapılan “Emmar Sqaure Projesi’’, ardından “Yeni İstanbul Havalimanı’nda” yer alan “THY Operasyon Binalarının  Projeleri” için  merkezi ABD Chicago’da bulunan  proje müellifi  “Ghafari ‘nin” Türkiye ofisinde çalışmıştır.

Halen İstanbul –Taksim’de bulunan “AKM Projesi” şantiyesinde Sembol-Yeni yapı inşaat’da çalışma hayatına devam etmektedir.

Başak Arslan platforma, kendi deneyimleri ile inşaat sektöründe öncü yatırımcıların, duayenlerin ve lider firmanlarının şu anki projelerini, hedeflerini, önümüzdeki yıllarda gerçekleştirmeyi planladıkları projeleri ve bu sektörde çalışmak isteyen genç mühendis-mimarlara olabilecek uzmanların kariyer tavsiyelerini aktarmayı hedeflemektedir. Aynı zamanda, değerli okurların görüşlerine, beklentilerine paralel röportajlar gerçekleştirerek katkılar sağlamayı amaçlamaktadır.

Comments are closed.